Продавець ТОВ "Лакофарбовий центр "ГРОС" розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
102 відгуків
promo_banner
+380 (67) 398-22-68
+380 (67) 398-22-68
Кошик
Лакофарбова продукція загального та спеціального призначення

Оцтова кислота 80% (оцтова есенція)

від 79 ₴/л

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 700 грн

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
Оцтова кислота 80% (оцтова есенція)
Оцтова кислота 80% (оцтова есенція)Готово до відправки
від 79 ₴/л
+380 (67) 398-22-68
Владислав
  • +380 (67) 398-22-68
+380 (67) 398-22-68
Владислав
  • +380 (67) 398-22-68
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Оцтова кислота 80% 
Фасування
50 кг 79,00 грн 
20 кг 89,00 грн 
10 кг 99,00 грн 
5 кг 109,00 грн 
1050 кг 59,00 грн 

Оцтова кислота - 80% водний розчин оцтової кислоти називають оцтовою есенцією. Водні розчини оцтової кислоти широко використовуються в харчовій промисловості (харчова добавка E260), застосовується у вигляді водних розчинів у пропорції 3-9% (оцет) та 70-80% (оцтова есенція).

Застосовується в побутовій кулінарії, консервуванні, при виготовленні приправ, маринадів, консервів.

  1. Оцтову кислоту застосовують для отримання лікарських та запашних речовин, як розчинник (наприклад, у виробництві ацетилцелюлози, ацетону).
  2. Вона використовується в друкарстві та фарбуванні.
  3. У фармакології широко використовують так званий оцтовий ефір, який відомий людині під назвою ацетил саліцилова кислота або аспірин.
  4. Як розчинник оцтова кислота теж допомагає людям у ряді випадків, а виділені з її складу солі успішно використовуються в боротьбі зі шкідниками рослин.

Галузь застосування:
Оцтова кислота має важливе значення для людського організму. Її похідні допомагають розщеплювати в організмі вуглеводи і жири, що надходять в організм з продуктами харчування. Оцтова кислота виділяється при життєдіяльності деяких видів бактерій, зокрема Clostridium acetobutylicum і бактерій роду Acetobacter. Ці бактерії зустрічаються повсюдно у воді, грунті, продуктах харчування і природним шляхом потрапляють в організм людини.

Цей продукт є результатом скисання виноградних вин у природних умовах, за яких відбувається зброджування спирту та вуглеводів.

Існує кілька промислових методів виробництва оцтової кислоти:

  • каталітичне карбонілювання метанолу моноксидом вуглецю в присутності каталізаторів;
  • каталітичне окислення ацетальдегіду в рідкій фазі у присутності солей;
  • рідкофазне окиснення повітрям вуглеводневих фракцій нафти;
  • піроліз деревини.

Також застосовується біохімічний метод виробництва харчової оцтової кислоти, у якому використовується здатність деяких мікроорганізмів окислювати етанол, т. е. оцтовокисле бродіння. соки), або просто водний розчин етилового спирту.

Технічні характеристики та властивості:

Зовнішній вигляд та колір - безбарвна прозора рідина без сторонніх включень та осаду.
Смак - кислий, характерний для оцтової кислоти.
Запах- характерний для оцтової кислоти, без стороннього запаху.
Розчинність у дистильованій воді - повна, у будь-якому співвідношенні, без помутніння та опалесценції.

 

Характеристики
Основні
ВиробникТехнобудресурс
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 79 ₴/л

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner